GİRKUM, SOSYAL SORUMLULUK KAPSAMINDA SEZAİ KARAKOÇ ANADOLU LİSESİNDE ELEKTROMANYETİK ALANLARA YÖNELİK FARKINDALIK OLUŞTURDU.
16 Ekim 2023 | 10:36

GİRKUM; 13.10.2023 tarihinde sosyal sorumluluk kapsamında Ankara, Yapracık'ta bulunan Sezai Karakoç Anadolu Lisesi'ndeydi.   Elektromanyetik Alanlar hakkında farkındalık oluşturarak nasıl korunulması gerektiğiyle ilgili  Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Haluk KORALAY'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gaye UMURHAN ve Merkez uzmanı Öğr. Gör. Gül ÖZMEN'in  sunumları ile gerçekleştirildi. Etkinliğe ev sahipliği yapan Okul Müdürü Bitem Banu TAMER başta olmak üzere  tüm okul personeline ve öğrencilerine  göstermiş oldukları misafirperverlik için çok teşekkür ederiz. Ayrıca , Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü   Sayın Erkan Mehmet AKAR'a da katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Sezai Karakoç Anadolu Lisesi-1 Sezai Karakoç Anadolu Lisesi-1 Sezai Karakoç Anadolu Lisesi-1 Sezai Karakoç Anadolu Lisesi-1 Sezai Karakoç Anadolu Lisesi-1 Sezai Karakoç Anadolu Lisesi-1
background image